19 Şubat 2008 Salı

Beren Saat: Ne Kadındı Desinler

'NE KADINDI' DESİNLER

İnsanları rahatsız edecek rollerde oynamak istemiyorum çünkü izleyici ekranda gördüklerine inanıyor. Televizyonda bir fahişeyi oynayınca; sokakta insanlar o role tepki veriyor. Ben de bununla karşılaşmak istemiyorum. Bir gün arkamdan 'Ne kadındı!' desinler isterim.


Oyunculuk anlamında, erkekleri izleyerek besleniyorum. Çünkü kadınları taklit etme ihtimalim çok yüksek. Erkeklerde ise öyle bir şey olmuyor. Kendi güvenliğim açısından daha çok erkekleri izleyip besleniyorum.


Bu yıl bir sinema filminde olacağımı umuyorum. Yine Tomris Giritlioğlu'nun projesi. Okuduğum bütün senaryolar içinde beni en çok heyecanlandıran roldü.

Beren Saat Fotoğrafları 14

Beren Saat Fotoğrafları 13

Beren Saat Fotoğrafları 12

Beren Saat Fotoğrafları 11

Beren Saat Fotoğrafları 10

Beren Saat Fotoğrafları 9

Beren Saat Fotoğrafları 8

Beren Saat: Şimdi Çalışma Zamanı

Mahsun Kırmızıgül'le başrol oynadığı 'Aşka Sürgün'ün ardından 'Hatırla Sevgili' dizisiyle adından söz ettiren Beren Saat:

Daha çok gencim ve bu işi isteyerek seçtim. Şimdi benim için çalışma ve öğrenme zamanı!
dedi.

Atv'nin dönem dizisi 'Hatırla Sevgili'de 1960'lı yılların genç kız profilini başarıyla yansıtan Beren Saat,
"Başarıya gidecek yolda ne kadar çalışmak gerekiyorsa ben varım. Bu aralar uyumaya bile vakit bulamıyorum ama yaptığım işin manevi tatmini çok yüksek"
dedi.

Beren Saat: Hüzünlü Bakıyor

Gülümseyişinde bile içten içe bir hüzün taşıyan Beren Saat'in yüzündeki mahsun ifade, kimsenin gözünden kaçmıyor. Hayata buğulu gözlerle bakan Beren'in hikayesini ise, sadece onu tanıyanlar biliyor. Güzel oyuncu, bundan tam 8 ay önce evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Efe'yi trafiğe kurban vermiş.

HÜZÜNLÜ BAKIYOR
Ne var ki çok istediği bu şöhret artık genç oyuncu için pek birşey ifade etmiyor. Beren, her zaman üzgün ve mutsuz. Kalbinin derinliklerinde ve kameralar karşısında gülen gözlerinin içinde hep bir hüzün ve acı var. Beren'i bu gencecik yaşta hayata küstüren ve yaşama sevincini yok eden, genç oyuncunun ömür boyu unutamayacağı bir trajedi... Beren, 8 ay önce bir trafik kazasında evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisini kaybetmenin şokunu yaşıyor. Herşey yolunda giderken başına gelen bu ölüm, Beren'i çok sarsmış. 2.5 yıl birlikte olduğu büyük aşkının beklenmedik ölümüyle darmadağın olmuş.

Beren Saat: Fotoğraf ve Blog Sitesi©Bu blog Blogger.com tarafından hazırlanmıştır.

Sayfa Başı