21 Mart 2008 Cuma

Beren Saat Fotoğraf 21

Beren Saat: Anneannemin Alyansı...

1960 İhtilali'ni yansıtan Hatırla Sevgili'nin yıldızı Beren Saat, Aktüel dergisine konuştu. Projeye başlarkan anneannesinin kendisine 27 Mayıs 1960 yazılı bir alyans verdiğini söyleyen 22 yaşındaki güzel oyuncu,

"Bu tarih, devletin alyansları topladığı dönemmiş. Onunla konuştukça bunun yakın dönem olduğunu anlamak, beynime kurşun sıkıyor"
dedi.

Beren Saat: Erkekleri izleyip besleniyorum

* Şu an nasıl tepkiler alıyorsunuz?
İnsanların 'Bambaşka bir şeyi oynuyorsun' demesi beni çok mutlu ediyor. Bir diziyi bitirdim, o karakteri gömdüm ve yeni bir şey açtım. Aslında o kadar sanal zaferler ki elimizdekiler. Yabancı bir film izlediğimde kendimi böcek gibi hissediyorum. İnsanlar öyle senaryolar yazıp öyle oynuyor ve öyle bir film çekiyorlar ki...

* Mesela...
Mesela Sean Penn'i izlerken... Erkekleri izlerken daha fazla besleniyorum. Bir şeyi uzun süre izleyince konuşmalarını da, oyunlarını da çok çabuk kapıyorum. Kaptım da...

* Kimden ne kaptınız?
Çok fazla kafasını sallayan bir kadın oyuncuydu. Birkaç hafta üst üste izledim sonra bir anda oynarken kafamı sallamaya başladığımı fark ettim.

Beren Saat: Ben de platonik aşk yaşadım

* 'Yasemin' gibi platonik aşık mıydınız?
Evet, 12-13 yaşlarındaydım ve yıllarca sürdü. Çok saf ve büyülüydü. Benden büyüktü. Yakışıklı ve çok popülerdi... Ben de 'Yasemin' gibi bir şey yapamıyordum, karşıdan seyrediyordum. Duygularımı simgelerden oluşturduğum bir alfabeyle günlüğüme yazıyordum. Yıllar sonra o günlüğü buldum ama ben bile çözemedim ne yazdığımı.

* Konservatuvar okumadığınız ve bir yarışmayla tanındığınız için eleştiri aldınız mı?
Tabii. Yarışmadayken jürimiz Ali Hakan "Sadece güzel olduğun için buradasın" diyordu. O zaman çok üzülüyordum ama zamanla eleştirilerin de, şovun bir parçası olduğunu anladım.

Beren Saat’in itirafı

Hatırla Sevgili dizisinin genç oyuncusu Beren Saat, daha önce kendisiyle konuşmak isteyen hayranlarına ruh haline göre farklı davranabildiğini, fakat bunun yanlışlığını gördüğünü söyledi.

Beren Saat, birlikte rol aldığı dizide Efkan Efekan’ın ruh hali ne olursa olsun insanlara her zaman nazik davranmasından etkilendiğini söyledi.

Saat,

"Onun insanlara ne kadar nazik davrandığını ruh hali ne olursa olsun her ortamda yanına gelen herkese merhaba deyip vakit ayırdığını gördüm. Bu benim için bir milat oldu. Artık çok mutsuz ve ters bir anım bile olsa gülümsemek zorunda hissediyorum kendimi. Çünkü insanlar bizi bedelsiz seviyor ve tek istedikleri ise sadece bir gülümseme"

Beren Saat Fotoğraf 20

Beren Saat Fotoğraf 19

Beren Saat Fotoğraf 18

Beren Saat Fotoğraf 17

Beren Saat Fotoğraf 16

Beren Saat: Tesadüfen oyuncu oldum

İşletme bölümünü bitirdikten sonra, çok istediği öğretim görevlisi olabilmek için ihtisas yapmaya başladığını belirten genç oyuncu şöyle konuştu:

Çok iyi bir öğrenciydim ve en büyük amacım, üniversitede yükselip kendim gibi başarılı öğrenciler yetiştirmekti. Kendimi kürsüde ders anlatırken hayal etmek doğrusu çok güzeldi. Hem master yapıyor hem İngilizce'nin yanı sıra İspanyolca öğrenmeye çalışıyordum. Annem, tanıtımları yapılan 'Türkiye'nin Yıldızları' yarışmasına katılmamı çok istedi. Sonra peş peşe film ve dizi teklifleri aldım. Akademisyen olma hayalim bitti ama ünlü olmanın tadını çıkarıyorum. Benim yaşadığım çok keyifli bir şey. İnsanlar görüyor; sarılıyor, merhaba diyorlar; öpüşüyoruz, seni çok seviyoruz, diyorlar. Bu herkese nasip olmaz.

Teknolojik Künyesi!

Beren Saat, Hatirla Sevgili'nin güzel oyuncusu Beren Saat'in Teknolojik Künyesi!

Cep Telefonunun Marka ve Modeli : Nokia 6681

En çok tıkladığı web siteleri : Diziyle ilgili haberleri takip edebilmek icin medya siteleri ve arama motorlari

Notebook'unun Markası : Packard Bell

Mp3 Player'ının markası:
Sony

Fotoğraf makinesinin markası: Canon 6 Megapiksel

Beren Saat: Fotoğraf ve Blog Sitesi©Bu blog Blogger.com tarafından hazırlanmıştır.

Sayfa Başı