10 Şubat 2008 Pazar

"Hatırla Sevgili" bu gece başlıyor!

60'lı yılların Türkiye'sini anlatan 'Hatırla Sevgili' bu gece başlıyor



İstanbul'da, 1960'lı yıllarda yaşanan hüzünlü bir aşk... Ve dönemin Türkiye'sine ışık tutan bir hikâye... 'Hatırla Sevgili' ilk bölümüyle atv'de.

Kaliteli dizilerin değişmez adresi atv'den tutkuyla izleyeceğiniz bir yapım daha... 60'lı yıllarda, Türkiye siyasetinde yaşanan çalkantılı dönemi, dönemin başbakanı Adnan Menderes'in yaşamını ve karşıt görüşlü iki ailenin çocukları arasındaki aşkı anlatan "Hatırla Sevgili" bu akşam start alıyor. Deneyimli oyuncularla genç yetenekleri bir araya getiren dizinin ilk bölümünün konusu şöyle: Şevket ve Rıza, Büyükada'da karşılıklı evlerde oturan iki eski arkadaştır. Ancak farklı politik görüşleri onları birbirinden uzak düşürmüştür.

PLATONİK BİR AŞK
Şevket'in oğlu Ahmet, Lozan'daki tahsilini bitirip evine döner. Bu dönüşü ailesinden daha heyecanla bekleyen biri daha vardır. Rıza'nın kızı Yasemin... Genç kız Ahmet'e uzun zamandır platonik bir aşkla bağlıdır. Adadaki ünlü pastanenin sahibinin oğlu Necdet ise Yasemin'in Ahmet'e olan duygularından habersizdir. Yıllardır onunla ilgili gizli hayaller kurmaktadır. Yasemin büyük sırrını yakın arkadaşı, aynı zamanda Necdet'- in kardeşi Lale'yle paylaşır. Lale arkadaşının hayal kırıklığına uğrama ihtimalini düşünerek onu uyarır. Ancak Yasemin aşkının gücüne inanmaktadır. Doğum günü partisine davet ettiği Ahmet'i büyük bir heyecanla bekler. Ancak onu da bir sürpriz beklemektedir. atv 21.45

YAPIM: atv PROJE TASARIM:
* Tomris Giritlioğlu

YÖNETMEN:
* Faruk Teber

SENARYO:
* Nilgün Öneş,
* Şebnem Çıtak,
* Aylin Alıberen

OYUNCULAR:
* Beren Saat
* Cansel Elçin
* Okan Yalabık
* Avni Yalçın
* Engin Şenkan
* Lale Mansur
* Ayda Aksel
* H. Avni Danyal
* Nergis Öztürk
* Meltem Parlak
* Turgay Aydın

DANIŞMANLAR:
* Can Dündar
* Yılmaz Karakoyunlu,
* Prof. Dr. Ferhat Kentel

Daha Yorum Yapılmamış

Beren Saat: Fotoğraf ve Blog Sitesi©Bu blog Blogger.com tarafından hazırlanmıştır.

Sayfa Başı