14 Şubat 2008 Perşembe

Beyaz öyle bir pot kırdı ki...


CNNTURK ekranlarında Güven Kıraç ile birlikte her hafta ’Nası Yani?’ programını yapan Beyaz, esprileriyle herkesi güldürüyor. Beyaz’ın tavrını ve üslubunu bilenler hiç bozulmadan esprilere katılıyorlar. Bir pot kırsa da hemen düzelten ve incelikli davranan Beyazıt Öztürk, ne yazık ki bu kez fena bir pot kırdı.

Hatırla Sevgili dizisindeki Yasemin karakteriyle çok sevilen Beren Saat, programın konuğuydu. Programda yarışmalardan tanınan isimler konuk olarak çağrılmıştı. Beren Saat de Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında 2. gelmiş ve başarılı işleriyle adını duyurmuştu.

Beren’i yarışmaya girmesi için zorlayan, büyük destek veren, formu dahi birlikte doldurup elemelerde yanında olan sevgilisi Efe, o dönem bir trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Çok büyük acı yaşayan Beren Saat, acısını içine gömmüş ve kendisini de işine vermişti.

Bu acı olayı bilmeyen Beyaz, canlı yayında espri yapmak isterken Beren Saat’i zor durumda bıraktı. Hemen olaya müdahale eden Güven Kıraç araya girip konuyu değiştirdi. Beyaz, nasıl büyük bir pot kırdığının farkına varamadı ama daha fazla irdelemedi. İşte o diyalog:

Beyaz: Yarışmaya katılmaya nasıl karar verdin?

Beren Saat: Şimdi düşününce o süreç nasıl geçti bilmiyorum ama olacağı varmış. Hayatımın yanlış gittiği konusunda söylenip duruyordum. Finallerimin bittiği bir gündü. Erkek arkadaşım "Yürü kalk gidiyoruz" dedi.

Beyaz:Beraber misiniz halâ?

Beren Saat: (Ne söyleyeceğini şaşırdı bir an) Hayır.

Beyaz:Tabi adam bunların hesabını yapamadı değil mi? Şaka şaka

Beren Saat: Hayır, öyle olmadı.

Güven Kıraç: Orada hazin bir hikaye var girmeyelim.

Beren Saat: Evet...
(Vatan)

Daha Yorum Yapılmamış

Beren Saat: Fotoğraf ve Blog Sitesi©Bu blog Blogger.com tarafından hazırlanmıştır.

Sayfa Başı