14 Şubat 2008 Perşembe

Kadın oyuncusunu seçmekte zorlandı!

Kadın oyuncusunu seçmekte zorlandı!

Tarık Akan, ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturacağı 'Kara Toprak' filmi için Beren Saat ile Beste Bereket arasında kararsız kaldı..

36 yıllık sanat hayatı boyunca 112 filmde başrol oynayan Tarık Akan, önümüzdeki günlerde ilk kez yönetmenliğe soyunacak. Senaryosunu da yazdığı 'Kara Toprak' adlı filmin çekimlerine yakında başlayacak olan usta oyuncu, başrol için 'Beyaz Gelincik' dizisinin 'Aliş'i İsmail Hacıoğlu ile anlaştı.

KARARSIZ KALDI
Tarık Akan'ın kadın oyuncu arayışı ise hâlâ sonuçlanmadı. Pek çok adayla görüştükten sonra, Beren Saat ve Beste Bereket üzerinde karar kılan Akan; iki ünlü arasında da henüz bir seçim yapamadı. Şu sıralar atv'nin dönem dizisi 'Hatırla Sevgili'de oynayan Beren Saat, bugüne dek sinema filminde rol almadı. Beste Bereket ise sinema filmi konusunda deneyim sahibi.

DARBE ZAMANI AŞK
Ulaş İnaç'ın yönettiği 'Türev' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Altın Portakal kazanan Beste Bereket; Murat Şeker'in yönettiği '2 Süper Film Birden'de de rol almıştı. Tarık Akan'ın, kadın oyuncusunu seçtikten hemen sonra 'Motor' diyeceği 'Kara Toprak'; 12 Eylül 1980 döneminde yaşanan bir aşkı konu alacak. Politikayla ilgilenmeyen kendi halinde bir müzisyen olan piyanist Ahmet (İsmail Hacıoğlu) ile siyasetle yakından ilgilenen Zeynep'in hikayesi beyazperdeye taşınacak.

Daha Yorum Yapılmamış

Beren Saat: Fotoğraf ve Blog Sitesi©Bu blog Blogger.com tarafından hazırlanmıştır.

Sayfa Başı